(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Фаанг тут сильно менше платить
-
> Один раз в мене вийшло і я почав спілкувтись з агентом. > Але з'явився попап що моя сесія в банкінгу скоро заекспайриться, бо я не роблю ніяких дій. > я перезавантажив сторінку > злетів їбучий чат з підтримкою (!!!!) > зараз знову всі агенти зайняті
-
Ну типу Канада норм якщо в тебе норм здоровʼя, немає амбіції заробляти мільйони, тобі в кайф всюди на авто їздити і топ 1 пріоритет - це відношення людей навколо
-
Зараз намагаюсь початитись з підтримкою simplii. Яке ж це дніще 😁 В них постійно недостатньо агентів і туди фіг проб'єшся
-
Апдейт. Я отримав свою картку 7 листопада, бо перша просто загубилась)))
-
Ще ні, доведеться напевно в обідню пеперву:(
-
Ви так описуєте, ніби там прям люди в замках живуть, а тут бідося. Я ж приводжу приклади: мої знайомі ІТ шники якось примудрилися купити собі житло, дехто навіть з басейном, і вот ви доказуєте, шо їм фігово живеться... А вони кажуть, шо не бачать плюсів в переїзді)) І якось ви явно дивитеся по різному на ситуацію)
-
До речі про податки, Канада ~38%, Швейцарія - ~20%
-
⏺Дід з онуком заробили 25 млн грн, організувавши масштабну контрабанду наркотиків, — Нацполіція Щомісяця вони отримували до 25 відправлень з Канади, замаскованих під дитячі товари, з кокаїном, психотропами та прекурсорами всередині. ㅤ ЦЕНТР 📌 Надіслати новину