(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
І тут пофіг на прізвище чи це стерненко чи якісь лачен. Виглядає як спроба перекинути оцей запит справедливості щодо мобілізації на народного кумира - тіпа дивіться він такий самий , нащо вам син баканова, чи татарова . От стерненко справжній узхилянт. Забудьте за мсек от сякийсььсьепаненко справжній ворог народу. Сподіваюсь в мене просто вечірній накрут 🫥🤪
-
Up next: rebuild your chimney 😂
-
Це класика Я також повістку отримав за адресою, яка була оновлена іншою, хоч я і не моб віку. А ще виявляється я її підписав з Канади та не явився в тцк за що подали в розшук. Це сталось ще до чмобовведень та всяких могила+
-
Шось мені здається тут справа зовсім в іншому. Моя думка: Я не знаю наскільки Стерненко фулл волонтер, але як на мене бути дійсно волонтером так довго навряд можна, жити ж за щось треба. А так це бізнес. І доволі успішний, тай ще тобі гроші приходять на карту, а в світлі того що це доволі новітня зброя, на майбутнє це не аби який заробіток коли в тебе налагоджений ланцюг повністю.(не просто так вони з африкою контакти налагоджували) Шось мені здається хтось теж хоче свою долю «смачненького»… Але це тільки думки))