(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тільки буду виходити на роботу, продуктова компанія, тому буду починати роботу десь о 4 ранку (так домовились)
-
Вітаємо! Ми група розробників, від української IT спільноти "IT UA VANCOUVER", які працюють над захоплюючим проєктом, що включає інтеграцію штучного інтелекту у сфері стоматології. Крім того, ми подали пропозицію на DevFest - Build the AI Hackathon, організований Google Developer Group Vancouver. У процесі роботи у нас виникло кілька запитань, які, як ми вважаємо, ваша експертиза може допомогти прояснити. Ми будемо дуже вдячні за можливість обговорити ці питання, в любий зручний для Вас спосіб (приватна зустріч, відео конференція в zoom, чи повідомлення в месенджері). Якщо Ви дантист і готові нам допомогти, напишіть ,будь ласка, в особисті повідомлення) Щиро дякуємо за ваш час і розгляд нашого запиту. З нетерпінням чекаємо на вашу відповідь. Бажаємо гарного вечора! З найкращими побажаннями!
-
А підкажи, будь ласка, шукав на LinkedIn і що вказував в location? Мені здається, що якщо вказувати Канаду, то одразу будуть відсіювати 🤔
-
Через рефералку знайшов. Коли просто писав, то говорили, що різниця в часі велика і вони не готові на таке піти. Ще багато хвилюється, що вони будуть для мене як друга робота
-
Я повністю згоден, і я не маю ілюзій з цього приводу. Буде тяжко, але треба гроші.
-
Угу, не слышал ни разу про «передоз корвалола»
-
Корвалол самый настоящий барбитурат
-
Это ж трава по сути, масла там эфирные и тд