(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так он ж написал дальше) "є тільки ті, які можуть бути не feasible з урахуванням часу, вартості, доданої complexity і тп"
-
Так проблема в тому що після твого власного рісорчу ти нічого не можеш сказати. Здається ти розповідав про підвищення цін на 100%. А потім не зміг навести приклад. Теж самі ти розповідав що люди з дем штатів їдуть. А тобі вказали що нема кореляції цього факту з політикою. Так само і тут цього плану трамп ніколи не говорив. Це говорять в його оточенні. Але сам він ніколи його не показав.
-
в мене 7 вже з врахуванням обіду, це та година яку мене не можуть відволікати і очікувати відповіді, тому немає сенсу ставити 8. Але, по факту робочих так само 8. Я ще просто закінчував роботу зазвичай до обіду, бо починав в 6-7 ранку то обід якраз була година коли робота вже закінчилась.
-
В Испании оно само как-то так получается, даже посреди рабочего дня
-
- а демократы - а от демократы - але ж демократы Напоминает кого-то?
-
минусы?
-
Хех
-
Аішка побажала смерті юзеру
-
Я трохи в іншому сенсі писав) не "я зроблю все що завгодно", а "неможливих технічних задач не буває", це не значить, що ми зробимо все шо попросять, це значить, шо ми не відповімо "це зробити неможливо" 😁
-
gemini.google.com/share/6d141b742a13
-
Ну так, в цьому і сенс
-
А це цікавенько