(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Чи є у когось успішний досвід отримання PR через Deel (deel.com)? Це - міжнародний пейроллер, через якого можна організовувати роботу на компанії за кордоном. У них також є послуга допомоги з імміграцією, включаючи канадський PR. Хотілося б почути чиїсь враження. Мова про те, що ви працюєте через Deel на компанію за кордоном (Канади в цьому випадку), а Deel є вашим працедавцем в Канаді, і ця робота зараховується до канадського стажу, та й, можливо offer зараховується в вимоги Express Entry.
-
*в залежності від професії звісно, деякі є LMIA exempt, але не IT
-
Офер зараховується тільки з LMIA, Deel це робить дуже дорого і тільки в Онтаріо
-
Employer of record
-
Привіт усім в Торонто ) Можливо хтось, як і я 😀, знаходиться в пошуку нових, цікавих знайомств в Канаді? Оскільки не часто доводиться спілкуватись з українцями, прийшла ідея організувати якийсь мітинг на вихідних. Якщо хтось має бажання зустрітися, познайомитись і поспілкуватись на цих вихідних (п'ятниця / субота), я можу забукати столик десь в даунтауні Торонто, або Етобіко. Приходьте самі, або парами, я теж, швидше за все, буду з дівчиною. Коротко про себе: 28 років, 2 роки в Канаді, працюю в ІТ. Якщо є бажаючі, напишіть сюди, або в приватні, можливо створю спільний чат.
-
Так. Пошукайте в цьому чаті, я описував свій досвід. Якщо коротко - все ок.
-
Чуєте, знайшов цікаві лоти. Треба брати! www.etsy.com/ca/shop/PsychicMedicineTree
-
От молодці українці за трампа