(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Можливо після уточнення данних в резерв+ щось зміниться. Варто спробувати.
-
Це все одно кращі ніж зіро відповідей з канади
-
Забирати там де подавались, тільки ви зможете забрати
-
Та краще злітати один раз і забрати, ніж летіти два рази потім
-
Але якщо це ДП Документ то буде швидше. В Україні це було 2 тижні
-
Ще валідний поінт, що паспорт довго робиться- може і 5 місяців. І наче тільки особисто можна забрати
-
Так якщо є резерв + ти ж можеш в Європі в якесь консульство сходити, чи там теж черги?
-
І поки його можна продовжити, але не ясно скільки ще буде можна
-
Якщо вдасться через ДП документ швидко отримати, то Ворк перміт дадуть одразу на 3 роки, якщо ні - тільки до кінця паспорту
-
Тому я і кажу, що достатньо повідомити, що у вас є офіційний дозвіл на роботу, а усе інше їх ніяким чином не стосується і в багатьох штатах це прямо заборонено питати 😉 Ні про які ю4ю їм не потрібно нічого розповідати, це взагалі не має жодного стосунку до роботи
-
Ви ж розумієте, що в середньому рекрутери дуже молоді та ця професія не потребує спеціальної освіти. Тільки в крупних компаніях заморочуються над внутрішніми процедурами, курсами і т.п. Вони можуть навіть на запитанні де живете почути відповідь Канада та одразу відмовити. Або запропонувати дві відповіді грін карта та громадянство.
-
Це вже трохи інша справа. Вони можуть питати це з точки зору того, чи потрібно буде вам спонсорство на грінку. Офіційно про статус в країні вони можуть спитати тільки вже після оферу. Тут треба казати прямо "я маю дозвіл на роботу, мені не потрібно спонсорство на грінкарту"