(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тунеядец потому что листья греб в 11Am когда все на работе в будень день
-
Они ж не понимают что мне надо чистить снег, убрать листья, убрать в хате, помыть посуду, провожать детей в школу, встречать детей со школы, разогреть детям пожрать, к приходу жены с роботы подготовить что-то чтоб ужин был готов или хотяб наполовину готов, а параллельно я должен всю свою ремоут роботу успеть сделать в срок иначе мне не заплатят мою зп которая 45к в год пока жена заработает 24к в год
-
Бо типу я приїхав в самому кінці 2022 і в манітобі були хлопці хто знайшов сіньор позицію за 90к але вже по 6-12 місяців працювали на той момент тобто це офер ще з 2021-2022
-
В 2022-2023 ?
-
Я промолчал сказал да конечно я просто присматриваю за детьми а мне еще платят деньги просто за то что я дома ))
-
Я колись хотіла з одного банку в інший перекласти $16К і зажала $10 за чек. Кажу давайте мені готівкою. Вони там ледве зі стільців не попадали, все питали навіщо мені стільки готівки. Кажу, в інший банк треба перекласти, 600м від вашого. Вони мені такі, то тоді вам треба ескорт викликати, бо це ж такі великі денжищі, небезпечно так готівку перевозити😱 Кажуть, давайте ми вам безкоштовно чек дамо😁 Отак можно поторгуватися не платити за чек
-
Така халепа, це мабуть дуже загнали людей у ситуацію коли треба хоч щось і користуючись цим ось такі офери і навіть на них є черга з псевдостудентів або новоприбулих cuaet
-
Але в 2024 вже в манітобі часто пропонують 60-80 сіньорам
-
Якби канадці таке знали вони б там вмерли на місці мабуть
-
В мене проблема тим що ми завозили невеликими сумами, то родичі довозили, і короч все лежить Кешом тепер тут. І от я задався питаннням як їх тепер легалізувати, бо момент декларування при приїзді був пройобаний
-
А ще я завтикала вчасно закрити чекінг акаунт в одному з банків. А пільговий період сплинув і списало $16 з акаунту. Я поїхала в банк, кажу закрийте мені отой рахунок, бо я їм не користуюся. І оці мінус $16 то хз що таке, у мене ніяких підписок нема, заберіть це. І вони закрили і навіть не просили ту плату за обслуговування, хоча то 💯 був мій провтик
-
Я в Україні носив з собою по 30к готівкою коли купляв авто
-
У путіна як завжди дуже збочена логіка: він заявив що для того щоб бити вглиб рф в нас мають бути данні з супутників, яких в нас нема, звісно, і польотні завдання можуть вноситись в ракети виключно(!) військовослужбовцями НАТО. Виходячи з цього в разі нанесення нами ударів по рф це буде прямим доказом безпосередньої участі країн НАТО в конфлікті на боці України. Тобто ми досі по зіркам напрямки визначаємо і рахуємо за допомогою абак, на думку цього пітушка. Якщо що окрім інфи від партнерів в нас ще є «народний супутник», і атакмс і хаймарс ми вже використовували неодноразово. Чи атакмс який єбашить по підарам в Криму і який єбашитиме по умовному Таганрогу- це різні атакмси: один можна самим налаштувати, а для іншого треба дядя Сем? Який же він поц розеточний.
-
Та норм, CAD падає, ЗП також, скоро будемо аутсорсить на Індію 😂