(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
"Б'юсь об заклад, таким самим чином ті чотири провайдера що ти згадував - так само вирішували свої проблеми." Тобто корупція і беззаконнє винне в тому що в украіні дешевий інтернет?))))))) Я правильно цю думку уловив?)
-
>В тебе якийсь трохи йобнута система причини і наслідку. Ти приводиш в приклад України з провайдерами, не знаючи як то працює в Україні. Я не вірю що корупція і взятки це причина дешевого інтернету, це навіть звучить крінжово. > Я приводжу тобі приклади як то має працювати. Де цей приклад? >то Гугл має дати взятку чи що щоб від нього відїбались? Я такого не писав >Чи якщо хтось проводе інтернет незаконно то він має бути оштрафований? Я такого не писав, але так, я згодний з цією фразою. хоч і не бачу як вона стосуется дискусіі >Чи якщо ти слідуєш правилам і законам країни де ведеш свій бізнес і його в тебе хочуть змусити продати тому що ним всі користуються - то це ок? Ну так якщо ти слідуеш правилам і законам - то антимонопольна частина це власне і є закон))))))))))))))))) >Я ніхуя не можу зрозуміти твою логіку. Хз, питай, буду пробувати пояснювати
-
Закони де треба чекати якусь бумажку два роки ми поважаємо. Закони де не треба користуватись монопольнім положенням ми не поважаємо
-
монополія на аппстор
-
монополія не іос, бо є андроід
-
не хочу щоб до мене поліція трюдо завітала
-
вибач, на них монополія у бабки
-
а якщо я хочу шітпостити реддітовські жарти в телеграмі, а юзери мене не розуміють, це значить що дуров фсбшник?
-
Чому єппл не змушують продати іос?
-
Вроде ж ЕС как раз это пофиксил, не?
-
пропустив новини останніх років?)))
-
так