(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Киев за 3 дня вс 3 года и ядерка. Ебануться
-
Лал
-
Я так понимаю они примеряют че как будет чтоли
-
Ну як тобі пофіг буде, ти ж Микола, тебе місцеве Канадське ТЦК буде бусифіковувати, діти Трюдо ж воювати не підуть 😂
-
Ахахах
-
Канада буде 51 штатом, а там в военкомат треба ставати
-
ну і не переживаємо стосовно "не буде знати гарно англійською", тут усі в принципі діти достатньо швидко опановують
-
❗️Минобороны Нидерландов рассматривает возможность обязательного воинского призыва в стране спустя 27 лет, сообщает телеканал RTL Nieuws со ссылкой на документы оборонного ведомства. Согласно данным Минобороны Нидерландов, призыв всех 17-летних граждан для прохождения воинской службы потребует ежегодного обучения и размещения до 200 тыс. новобранцев, что на данный момент нереализуемо. На данный момент оборонное ведомство способно обучить и подготовить не больше тысячи человек в год, к 2029 году планируется увеличить эту цифру до 9 тыс. человек. ✅ Підписатися на канал 🇺🇦
-
мені здається тут дуже залежить від мотивації і бажання батьків все ж таки. мій син пішов фуллтайм в місцевий садочок у 3 роки 2 міс, потім перекотився в фуллтайм кіндергарден+афтерскул. І там розмовляє біглою англійською (здається навіть на доп заняття по англ його не вписали у школі) Але вдома з ним говоримо українською, кіно-мультики в перекладі на українську, перед сном аудіокниги українською. + суботня українська школа на півдня. зараз йому 5.5 років so far so good, я б сказав що його укранінська краща і більш літературна/багатша ніж у мене з дружиною, бо ми перемикаємось укр/рос суржик а він багато літературних перекладів аудіокнижок консьюмить) Але у нас трохи егоїстична позиція, дуже хочеться мати змогу з ним розмовляти мовою де ми нейтів спікери коли він виросте)
-
Вже бачу як тут почнется порівняння з північною кореею, і що в демократичних країнах так не роблять
-
Це лофт чи бохо?)