(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Шаблон мема заключается в том что чувак говорит что ему что-то нравится, девушка говорит что ей тоже, но под одним и тем же словом они подразумевают разные вещи
-
Питання було до новини про клініку вище, також фото «діти» за Маріуполя. Мій поінт в тому, що деколи вони просто кидають бомбу «бо можуть», інколи намагаються поцілити кудись (заводоуправління) та клініка в тому ж місці не зупинить, як цього разу, або навіть такий бонус для них(
-
Чатик подводит конечно..
-
LG C4 та Samsung S90D це найкращі тельчики на ринку. Вдруг побачиш попередні покоління за норм ціну - то думаю це буде краще будь якого бюджетника свіжого. У лижі попередні покоління це цифра - C4>C3>C2 etc у самса це буква - S90D>S90C>S90B etc
-
.... неочікувана інтерпритація жарта
-
Думаю что-то про голландский штурвал
-
IT Memes
-
так, я в курсі, дуже багато витрачено часу на вивчення цього питання)) s92 це ексклюзив бестбая, а ще є ексклюзив костко - s90DA… шось там з букв ще, теж такий як 92й
-
Год опыта уже у многих есть. Сделают пр если есть работа да и все. Скринь. К концу 2025 будем с пр все 🫶🏻
-
Ну пока Канада больше украинцам помогла. Следовательно она больше в них заинтересована.
-
А ми такі класні, проєбали, розорили та закрили всі заводи до того як вони влупили :D
-
Вставлю ще свої 5 копійок. Oled тільки для домашнього кінотеатру в добре затемненому приміщенні, тільки так він повністю розкривається, особливо чорний колір, але з oled можна забути про довгий перегляд кабельного тв, спорт чи будь чого де є статичні елементи які постійно на екрані інакше за два роки він у вас вигорить. QLED з Mini led підійде для будь чого, фільми, ігри, кабельне, спорт, картинка буде трохи гірше в плані передачі чорного але в 90% ви цього не помітите. Щодо 120 герц то тут все залежить на чому будете грати, якщо консоль то вони всі не більше 60 витягують, якщо ПК з хорошою картою то вона розкриє потенціал 120 герц Я для себе брав самсунг qn90d і задоволений всім