(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
всім привіт) хто проходив background check через HireRight, поділіться будь ласочка досвідом, як ви вказували попередні місця роботи. в мене ситуація наступна - я довгий час працювала на одну й ту саму компанію, але в різних країнах - спочатку як ФОП в Україні, потім через бізнес-інкубатор в Польщі, а тепер на US як контрактор. чи норм буде вказувати тільки останню компанію в якості досвіду за всі ці роки? у вас не просили усілякі такс форми, контракти і тд? чи краще все вказати окремо але тоді воно розійдеться з тим що в резюме, бо там різні назви( і тоді по ФОП теж питання, чи вказували ви той досвід як self-employed? бо якщо вказувати так, то їм треба буде прикріпляти теж документи про self-employment, а я навіть не знаю що там можна надати, бо в мене і документів тих вже нема
-
Цього мені було достатньо. А якщо нема такого листа - тоді можуть попросити job offer / job termination letters
-
А Ви можете попросити цю компанію підписати Employment verification letter, що Ви надавали їм послуги в сфері комп програмування з дати А по дату Б? Щоб термін покрив всі три країни
-
Так, в HireRight і в Sterling
-
Хм, мені HireRight давав 30 днів
-
там є не всі ігри і такой бувають проблеми, я десь близько року юзать geforce now, але потім зібрав пк і граюсь на ньому
-
Треба склад чекнути, мені треба шоб там коттон був а не поліестер вонючий
-
‼️ Шановні батьки‼️ Запрошуємо дітей від 6 до 17 років на курси англійської мови, програмування та графічного дизайну! Ідеально підходить для діток, які багато часу проводять за іграми, YouTube чи TikTok. 🌟Що пропонуємо: ✅Створення власних проєктів ✅Основи графічного дизайну ✅Розвиток логіки, креативу та технологічних навичок ✅Англійська від А0 до С1 Перший урок – безкоштовний!❤️🔥 Зацікавило? Пишіть «+» в особисті, і ми надамо всі деталі! 💬💌 Інвестуйте в майбутнє вашої дитини! 🚀