(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Але це не рятує життів, коли це місто типу Джаспер (Альберта), де є 1 чи 2 виходи, і пожежні не можуть навіть доїхати
-
(але це щодо пожежних). і я переконався в цьому за 1 рік життя в Альберті (3 пожежі в моєму та сусідніх ком'юніті) — будинки згорають до землі. їх не гасять - гасять сусідні, щоб не загорілись (як ви розумієте, там теж пів хати згорає) Є [державне] питання - як забезпечити безпеку, а не наслідки від її недотримання. І Канада провалює це питання. У питанні пожежних норм будівництва (як збудувати, щоб будинки не горіли), та на жаль, як щоб люди не гинули від насилля, коли 911 має рятувати :(
-
це тобі знак з неба - не бери таку!
-
Я просто перекладаю. На преміум доступний переклад на українську і все що не українською перекладається автоматично
-
Хто має Lamborghini, сам масло не міняє
-
Я думаю це погана ідея. Адже команда розробки здебільшого росіяни , заборонивши російську більше українців будуть користуватись телеграмом а отже вони отрмуватимуть більше дохід. Справжня боротьба для справжній українців - відмовитись від телеграму
-
Якщо не канадський номер то не подзвонять а вони люблять телефоном
-
Даєш нонконформізм!
-
Отдаю МФУ Canon MX320 Люди которые мне его подсуетили говорили что он рабочий и требуется только замена картриджа. Мне он требовался как сканер, но эта модель оказалась несовместима с MacBook на М1 процессоре. Ноут его видел исключительно как принтер. Территориально Ottawa (Nepean)
-
Ну а як інакше. А то уяви собі в день спілкуватись тільки українською а вночі москалям послуги оплачувати чи підписки в них купляти на щось
-
2030 десь я думаю
-
Вони нічого не зробили гарного крім 1с
-
А так виглядає трохи дивно щось тут прогнозувати про повторне поки ще цей напад не закінчився
-
Отак: можем повторіть ))
-
Телеграм то вже й так не рос а дуровське