(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Від під'їзда у Дніпрі до миса Фіолент за 4:15, зараз навіть пригадувати лячно
-
Ну ти теж не забувай, шо лансер х який їде 180 і сільверадо який їде 180 - це трохи різна вірогідність Я коли був молодий дурний носився по роботі по Україні 180, на один сервісний 10к інтервал 2-3 рази масло доливав хех
-
Саме так. На сільверадо 180 це трохи вище середніх обертів. Мотор працює без напрягу. Ну це звісно якщо пустий їдеш. Їздив так не раз. Зразу коли був на бензі то жлобився трохи бо після 130 витрата росте на очах. А потім на газику взагалі без печалі. Памятаю як в Німеччині зарубувся з якимось доджем. Він скис десь після 160. Мабуть загадав що заправляється по 2.50 євро.
-
Іще у мене був кадилак. Теж 0 витрати масла. Може там щось і піджирало але рівень між замінами не падав. Дак я на кадилаку регулярно по Бориспольці викручував більше 200. Жаль що там був програмний обмежувач на 240. А якось їхав у Львів і взяв по бла-бла кару пасажирів двох. І жіночка яку я віз набрала родича який, як я зрозумів був у Львові в лікарні і з розмови звучало так що не весело і їй треба було якомога скоріше потрапити, то я зразу тапку в пол. Середня швидкість тоді по трасі в мене вийшла десь 150. Другий пасажир, коли ми її висадили то сказав що в нього ніколи ще не було такого телепорту.
-
Та хоч перша хоч не перше. Там масло в них одинково ішло через сальники клапанів в основному. Вони реально що покращили то це усунули критичні косяки в головці які призводили до фіаско. У N12 це випадали сідла клапанів, або прогорали клапани. У N14 це так само прогорівші клапани і плюс пропалений поршень. Далі на N16/N18 я такого і близько не бачив