(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
-
доки твої родичі в державі вони і є частиною держави, це ж очевидно наче хз як ти цього не розумієш
-
так а як ти ще можеш слати гроші в Україну? тільки своїм родичам або на збори. Ти ж не напряму їх шлеш державі
-
Хоть написали тут. Я спросил через сколько податься можно, даже не ответили
-
Ссылка есть?
-
По-перше я б не державі слав, а родичам. Хай державники державі шлють. Бо щось ніхто рейтингів зі звітів хто х них скільки донатить не публікує. А мали б. Республіканці анонсували інвестігейт кожного відправленого цента. Подивимось. По-друге, я не ототожнюю людей з державою, бо це веде до філософіі де люди це всього лише паливо для держави, як в совку було, а не особистості.
-
що таке "розтоптаний соціальний контракт"? А після того як він розтоптався то ти різко стаєш особистістю і перестаєш виконувати всі свої зобов"язання?
-
тобто коли ти живеш у державі ти з нею співпрацюєш? Це твій поінт? Тоді дай мені різницю між "бути частиною" і "співпраця"
-
то подумай трошки далі, коли родичі отримали гроші від тебе, де вони їх витрачають? В чию економіку вводять? Чи це надто складно? ти в цілому дуже мало як можеш покласти гроші в держбюджет. Так люди і є держава. В цілому інституція держави будується за рахунок людей які в ній живуть. Які самі обирають президента\символів\вектор\платять податки за рахунок яких держава має бюджет. Держава і люди не розривний сімбіоз. І коли ми говоримо про державу особистості - це влада яка керує державу бо вони в цьому конструкту мають більше можливостей впливати. Відповідно всі інші топливо\механізм який підтримує її на плаву. Теж наче доволі очевидно