(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Четверта негативна це ж майже універсальний реципієнт, якщо не плутаю. Тільки резус потрібно щоб співпав, тобто будь-яка негативна група підійде)
-
Ми зібрались в актовому залі, батя сказав промову, а далі нічого не відбувається. Всі стоять, квест висить. Це от буквально сьогодні було, тому не до кінця пофіксили😅
-
youtube.com/shorts/9zoPmW_bA6s?si=prEM8I7EEjDcmf9b
-
Ні, то чистокровні канадці
-
Я рік тому грав в нього годин 150 мабуть але покинув бо я щось ловив одного лорда тобто лордів однієї нації якоїсь ну щоб не з всіма сраться в лише з одної нацією ловив значить їх по всьому світу різного розміру армії від 50-70 и навіть до 300 чоловік і розьебав там в полоні було по 5 лордів одночасно в мене відпускав їх потім типу давай грошей скільки є та гуляй але памʼятай моє великодушне
-
Коротше там без варіантів втримувати замок той і тому вийшло що гру заруінив бо тепер це новостворена нація а цей замок перший і єдиний що є якщо втрачаю то типу програв гру
-
А потім я все ж вирішив що в мене звати сил захопити замок ну захопив ти я його окей але потім ці чуваки прийшли замок відвойовувати і зібрати 1200 свинособаків на осаду і це нереально відбити таку атаку маючи мою армію в 180
-
Старий добрий аполітичний хабр
-
Это 50% потому что в таком случае доход попадает в высокодоходный такс бакет?
-
Допоможіть Вікторії повернути здоров’я! Шановні друзі Вікторію ми взяли до себе 12 листопада але вже вона стала для нас рідною, біологічні батьки позбавлені батьківських прав. Ми звертаємося до всіх небайдужих людей із проханням про допомогу для нашої доньки, Вікторії. Їй поставили діагноз "збіжна косоокість обох очей", і для збереження зору необхідна термінова операція. Вартість операції та реабілітації є непосильною для нашої родини. Ми, батьки Вікторії, щиро просимо вас про допомогу. Реквізити для допомоги: 5232441018797378 PayPal [email protected] • Контактний номер: 068 29 03 143 - мама 068 26 28 102 - тато Кожен ваш внесок – це крок до здорового майбутнього нашої дитини. Щиро вдячні за вашу підтримку й добрі серця! З повагою, батьки Вікторії.
-
подскажите, может кто шарит. в кране вода еле теплая. сегодня заменили бойлер. обнаружил смеситель воды в бейсменте (думал как у нас две трубы с горячей и холодной, но они еще имеют центральный смеситель). так вот выкрутил смеситель на максимум - вода тепленькая. подубрал подачу холодной воды - стало нормально. это проблема смесителя и мне нужно пинать лендлорда чтобы прислал сантехника или это так задумано что горячую воду по соображением крайней безопасности нельзя выставить?