(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
У мене 2гбпс за 70 кад = 49 usd 🤷♂️
-
Я маю тільки досвід з ріелторами з купівлі/продажу, то виходячи з цього я б очікувала або твій варіант «не навʼязує, знаходить правильні варіанти згідно з побажаннями», або оптимально щоб ще й давала поради по типу будинку, шуму (наприклад, знайома засілилася в гарний будинок з кондо - там 3 поверхи, але зʼясувалося, що ці кондиціонери на даху страшно шумні вночі), чи там району
-
У мене склалося враження, цілком можливо що хибне, що в Торонто більшість рієлторів це просто люди які мають доступ до закритої системи де можна забувати перегляд квартири. Може це у нас така рієлторша була, вона про шум чи ще щось не казала нічого, але мені ок було бо нам підходило по локації, площі, ціні буквально кілька комплексів. Купівля це буде серйозно, і я хз як все врахувати, я в Україні враховував лише локацію по відношенню до роботи і то було напряжнєнько)
-
Ну може воно так і треба при аренді. Я не знаю. При купівлі гарний ріелтор дуже допомагає, від вичитування документів (та проведення research по будинку та планах місцевості - а раптом тут в планах над тобою канатну дорогу провести) до проведення торгів правильно