(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Fucking hell Christians started generating covers of xmas songs with AI, publishing them under imaginary band names www.youtube.com/watch?v=x-cHQIdK_5A What a time to be alive
-
Жена с твоего аккаунта ответила?)
-
(дуже непогана версія до речі, та й пісня нічого, але сам факт еххх)
-
Так, напевно ти правий, але при першому проходженні все одно є спокуса на інші кінцівки бо не так очевидно які вони вийдуть
-
Якщо хтось знає у Монреалі нашомовного працівника на діллері з продажу авто, поділіться контактами.
-
Якщо хтось знає у Монреалі нашомовного працівника на діллері з продажу авто, поділіться контактами.
-
Мене бісить коли мій виправляє мою вимову (яка ееееех ну може трошечки ближче до британської RP, ну це я звісно собі льщу) - "папа, який данс, дЕнс! папа, ти неправильно вимовляєш water" Точно як отут youtu.be/PFAAfYOYYtc?si=pklBRaQql7akWiT8&t=60
-
@sdwvit
-
💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎 Hacking and recovery of any account, social media spying, and hacking👈📱🔐 🛒recovery of lost funds 🛒Facebook Hack 🛒WhatsApp Hack 🛒Instagram Hack 🛒Spying 🛒Windows Hacking 🛒Recover lost wallet 🛒Credit score trick 🛒Recover Password 🛒Gmail Hack 🛒SnapChat Hacking 🛒Cellphone Monitoring 🛒Tik Tok Hack 🛒Twitter Hack 🛒Lost Phone Tracking 🛒LostIaptopTracking 🛒Lost Car Tracking 🛒Cloning WhatsApp 🛒Cryptocurrency Wallet Hacking 🛒Iphone unlock 🛒Got banned 🛒Private Number available 🛒Telegram hacking 🛒Websites hacking 🛒Hack University 🛒IOS and Android hack 🛒Wifi Hacking 🛒CCTV hacking 🛒Hack Bot Game 🛒Free fire hack 🛒Changing of school grades 💰Cards 💳hacking For more enquiries, message me If serious.
-
Багато чого тому що система совкова. Ну тобто абсолютно все наслідування звідти - совкова армія: більшіть генералів мало застали совок але совок в них проріс, система визначення інвалідності, Переслідування онліфанщиць(Тут взагалі як казав класик заценіте красоту ігри). Це просто симптоми такого собі венома який просто поглинув все