(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
візу вже зробили, а стаді теж не прийшов до сих пір
-
взагалі я подавався стаді перміт+віза нова, віза була потрібніше а стаді за компанію
-
155 за аплікацію і 100 - якийсь WP holder fee
-
Ага, тільки reimagined))
-
Воно ващє якесь дивне, там же ж форма по суті доя стаді перміту для дитини, і причепом іде нова віза. От нам треба була віза бо стара закінчується, я цю форму заповнив, паспорт уже скатався юпсом туди назад і я так розумію шо бумажка стадіперміта прийде поштою хер зна коли.
-
⚡️ У застосунку Армія+ з'явився навчальний курс «Інформаційна стійкість: кібербезпека» для захисту військовослужбовців від цифрових загроз. 💻 Курс містить серію відеоуроків, приклади та практичні поради, які допоможуть військовослужбовцям розпізнавати загрози в онлайн-середовищі та підвищити рівень власної інформаційної безпеки. 🔗 Детальніше про курс дізнавайтесь за посиланням. ГУР в інших соціальних мережах: 🔹Facebook 🔹YouTube 🔹 Viber 🔹Instagram 🔹Twitter 🔹 Threads 🔹 WhatsApp🔹 Telegram Bot 🔹 TikTok
-
ну у нетфлікса багато годноти було все таки, а це вони здається придумали одразу сезон давати по підписці
-
продаю рецепт, прийшли до нього після того як заруїнилась поїздка на ДР до озера ізза шкільної зарази - ми на крісмас забронювали будинок з друзми і у малого за тиждень до дати вже почались канікули)) на тиждень раніше шкільних канікул)