(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я б його звільнив за те шо він клієнтам розказує такі подробиці
-
Дзвонив чувак з сапорту і каже вибачте що так довго фіксили в нас просто аутсорс інженери не оддупляли як це влаштовано і не могли баг знайти той
-
Ми на лінуксах
-
Сапорт напевно теж на аутсорсі 😁
-
Також бачив новину "не дивуйтесь коли ваш дзвінок в Канадський банк буде перенаправленно в Індію" 😁
-
Ух думаю Индия нас еще удивит в будущем
-
Я думаю если не мешать никому то никто не будет жаловаться
-
А взагалі наскільки страта має силу? В нас виникла наступна ситуація. В нас дві собаки, малесенькі. Власник квартири погодив все, йому все підходить, підписали контракт і бачимо правила страти, а там обмеження на одну собаку без вказаного розміру. Власнику вони нічого не відповіли, він нас вже і заселив, сказав, що в будинку і так бачив людей з двома собаками, а ми блогерів бачили з ними. В правилах страти написано, що можуть лише штрафувати до 100$ на місяць за це. По відгукам почитали, що на скарги там довго не реагують, а щоб звернули увагу на двох собак, це треба скарги від сусідів.
-
Та зі скаргами взагалі не запарно, мої собаки скоріше ліниві беззвучні коти, яких ще з ліжка не вигнати на прогулянку. Просто якась тривога, бо порушуються наче правила, хоча вони там так дурно описані, що в теорії я можу прирівняти собаку до дрібного ссавця в клітці (там не вказані види, а до 5 кг буде дрібним по класифікації)
-
Эх, проблемный акум теперь не зарядить
-
Банк это всегда скам
-
Або а такі тренер по плаванню в басейні кондо
-
В резеденшл зоні можуть не дати дозвіл бо регулюють щоб не було перукарні у сусіда і 5 машин дорогу заблокували бо паркуються кліенти на узбіччі
-
В нас в манітобі взагалі треба брать дозвіл на бізнес на дому і там різна ціна якщо це просто бізнес адреса для пошти це одне а якщо кліент буде приходить то це інше
-
Дочитав до кінця, все як завжди «це все іпсо»
-
Пригадуючи новини від української влади про «всі консульські послуги надаються» - я напружуюсь від новин, тому що якщо влада каже ні, то треба застосувати оператор логічної інверсії.