(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Все ок 🤝
-
Ну тобто ми зрозуміли яки у тебе був до, якщо для тебе це «левел ап».
-
Ну з динаміки подій на батьківщині аналіз ЄС не безпідставний.
-
У мене було кілька рівнів підростання у англ: 1. Це власне коли я її почав серйозно вчити з викладачем. До слова на відміну від більшості в школі і в універі я вчив німецьку а не англ 2. Це коли мене життя закинуло в Індію і я мав там виживати. Це був перший досвід розмовии із кимось хто не знає твоєї мови адже на той час в мене на роботі не було колег з інших країн 3. Це коли я почав працювати в інтернаціональних командах і їздити за кордон у відрядження. Також в той час я почав багато подорожувати світом. 4. Це коли я став читати художні книги і дивитися фільми на англ, 5. І найбільший підйом у мене був коли я переїхав у штати і почав тут багато спілкуватися з місцевими в тому числі продаючи їм машини. Тут ти починаєш розуміти нюанси живої мови про які тобі ніхто на уроках не розкаже і на ІТшних мітингах ти не почуєш. Використання слів, жаргон, напівтона в розмові, фразеологізми, жарти і т.д.
-
Ну от я тепер розумію чому це тебе так зачепило і чому тобі видається складним поговорити з індусом-скамером по телефону. Ти просто не розумієш як це працює. Щоб знати мову нею треба користуватися в першу чергу. Продажі в будьякій сфері це в першу чергу знайти правильні слова щоб донести думку до клієнта і заохотити його купити. Я в минулому році продав близько 20ти машин. В середньому в мене на машину ішло 40-50 людей в чатах і 5-15 людей з якими я зустрівся. В основному це були білі американці. Дак от подумай який в мене рівень якщо я зміг їм продати міні купер, донести чому це хороша машина для них і вони повинні її взяти. До слова якщо ти не розумієш контекст то тут білі американці мало купують не в білих людей з ФБ. Хто б там що не говорив про рівність.
-
наши группы это Ukrainians in ... ? можно ссылку/пример, если есть под рукой?
-
Так а на таксі треба нову машину