(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Доставка в них швидка доречі мені за 7 днів доїхали
-
Я теж зараз бачу досить цілеспрямовану в один вектор політику. Яка просто ховається за шизою. На рахунок команди - висновки зроблені - минулого разу було багато класичних респів в команді. Зараз сформовано команду таких же щоуменів і фріків які тим не менш кричать в одному фарватері
-
Хз треба чекати що ця фрік політика буде робити далі. Перед виборами читав аналіз трампа - один з варіантів політика ізоліціонізму де кожен прааиь своїм регіоном - кита йв Азії, США в америці рашка в постсовку. Європа хай вибирає хоче бути регіональним керівником чи ні і де кордони її регіону в Польщі чи в Україні
-
Насправді через ті самі речі на мою думку Трамп і до Канади підкатує. Прісна вода, північні морські шляхи, ресурси, в принципі це все. Ба більше може так трапитись Що виявиться що війна в Україні через шовковий шлях Китаю у Європу. А ідеї Трампа це протидія Китаю. Пошукайте, інформацію, китайський морський шлях у тихому океані дуже крихкий. План Б для них по морю це російські криголами і північні шляхи у Арктиці.
-
Тач чи інакше на одній стороні конфлікту
-
Мені і тут подобається + не бачу сенсу рипатись.
-
Я ще давно - досить просто здалося.