(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
та я теж чистив в Турції. Про не чистити зуби водою з крану я чув лише в Шармі в Египті, от там чистив з бут )
-
До речі, якщо цікаві якісь активності типу екскурсій, то краще їх купувати не в готелі, а знаходити палатки. Вони так відчайдушно хочуть їх впарити, що готові ледь не за копійки віддавати. Ми якось вторгувалися до того, що поїхали за 200 песо з людини замість 1000
-
Краще взагалі дізнатися про норм фірми що екскурсії продають і роблять нормальні тури роками і мають відгуки. Я так робила в Шармі. Є фірма вебсайт , менеджер в ватсапі. Ми всюди були в 3 рази дешевше і краще ніж люди з нашого готелю через гіда. Хоча були вперше в цій країні. З палаток трошки стремно але якщо вони там довго на одному місці чому ні
-
Бо мені не дуже якось
-
Хтось так клацнув на цицьки десь що я не зміг одним сервісом користуватися державним. Ви мені скажіть це ще комусь смішно?
-
А це вже якось підтверджено чи здогадки просто що це через людську помилку?
-
Не впевнена, я таких там не бачила, в основному всі тур оператори співпрацюють з місцевими. Навіть якщо забронював у тур оператора, приїздить автобус місцевої фірми у яких є ліцензія і викупили місця. В тур зонах Мексики вони дуже жадібні до цього всього. Вони навіть починають качати права якщо хтось з друзів забирає з аеропорту, бо не має ліцензії на діяльність таксі в зоні готелей. Поїхати уберу в аеропорт = самогубство