(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Філіпінці досить темні
-
Хочу злітати до друзів у Альберту. Це норм якщо я буду бронювати своєю кредиткою але вказувати адресу друзів щоб зменшити податки? Які можуть бути мінуси?
-
Це якась ідеалізація місць «де нас немає». всюди є купа проблем. Питання які проблеми тобі ок терпіти, а які не дуже
-
А до чого тут з Марсу прилетіла? По моєму очевидно, що в країні топ три не має бути таких проблем
-
Ну що я тобі хочу сказати, відстій твоя Норвегія 😂😂😂🤣 p.s. враження що частина українців з Марсу прилетіла
-
Ви не в адекваті. Ви коли йдете купувати автомобіль а він без двигуна, і вам кажуть що так і має бути? Це по вашому як?
-
Бо він на тебе дивиться як на людину яка не знає мови, є біженцем з перевищеними очікуваннями від реальності і я його розумію 🙂
-
Я точно не мушу платити чотири євро за кільця цибулеві без цибулі і вислуховувати що так і має бути від СУПЕРВАЙЗЕРА, який як мінімум мусить знати як ці кільця мають виглядати.
-
Ви читаєте не уважно. Проблема не у відсутності цибулі в цибулевих кільцях. А в реакції супервайзера на моє зауваження. І це тут всюди не лише в Бургер кінг
-
Яких, з цибулею? Ти серйозно чи жартуєш зараз?
-
І я ж кажу тут так всюди.
-
Тут немає жодної проблеми з англійською мовою і біженцями. Питання в іншому. В тому що з мене роблять довбня, розказуючи, що кільця цибулеві без цибулі це ок і вони всім сьогодні так продають.
-
До чого тут моя мова і статус. Що за маячню ви пишете?