(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Круасан круасану рознь. За 100 дол в Україні ти отримаєш насолоду в рестіке, бо це не просто пожерти. Стрижки завжди були за різною ціною і до війни. Є і по 5т. Просто треба порівнювати однакове, а не різні. Рестіки є в Україні жопські. Але рівень там де ти будеш в захваті тут не потягнути.
-
Я вже тут стільки начитався за Торонто, що боюся туди іти) повернувшись після Мілана у Калгарі у мене відчуття чистоти на дорогах було, навіть не зважаючи на бомжів у центрі) але звісно без архітектури. Хоча у Італії люди мені трохи нагадували циган, де розвішана одежа на вікнах по всюду і враження бідності було. Я не багато користувався громадським транспортом, але мені сподобалося - чисто, часто, швидкісні поїзди взагалі топ і дешево
-
да? прикольно, а я думала, це чат про подорожі та допомогу у виборі країни — відповідно назві))
-
блин. дошло. Выбор страны для путешествия, а не вообще. Нда... Воистину — каждый видит то, что хочет видеть, вот и мне показалось, что я нашла группу под свои актуальные потребности))