(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вообще есть Чисто статистически они больше преступлений совершают чем местные
-
Ніхто крім арабів там більше в такі групи не збивався. І цих груп було дуже багато, особливо в туристичних місцях. Стрьомно навіть днем, бо якщо почнуть місити когось, то не поліція не місцеві не допоможуть. За весь час в Канаді я не бачив щоб отак збивались юнаки. Якщо в тебе буде символіка Ізраїлю, або якісь риси, тебе точно відгамселять. І, наприклад, індуси навіть якщо йдуть великою групою людей, то зазвичай з ними будуть діти, літні люди і жінки.
-
минусы?
-
Ну в мене з індусами не приємний досвід є. В Парижі я коли вперше поїхала заселилася в індуский квартар. Бо дешево було. Вийшла в обмінник і за мною купа молодиків індусів шла до готелю. Не посміхаються, дивляться агресивно. І це був день, а не вечір навіть. Що це за агресивна манера переслідувати людину? Уявляєш коли ти йдеш а навкруги тебе люди іншої раси, які тебе переслідують? На все життя запам'ятала першу зустріч з Парижем
-
Китай розробляє технології для перерізання підводних кабелів, — Newsweek. Ще у 2020 році інженери університету Лішуй створили пристрій, схожий на якір, здатний швидко та майже непомітно розривати кабелі на дні океану. Формально його розробили для видалення «незаконних» комунікацій. Експерти ж певні, що справжня мета — можливість у будь-який момент підрубати телекомунікаційну інфраструктуру конкурентів. Вже неодноразово фіксували пошкодження підводних кабелів в Балтійському морі, біля берегів Норвегії та Тайваню. У момент інцидентів поруч перебували китайські судна Xing Shun 39, Eagle S та Newnew Polar Bear.