(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Бомжі то таке, вони усюди є, от саме бідні, погано вдіті і не доглянуті люди. Хто зна, може то і справді така культура у них?
-
Це ти через це кажеш що бомжі це не системна проблема?) Бо бомжів не існує, то хіпстери
-
О, я в Скотланд спостерігала-сидить біля супермаркету собі боижик, до нього підсідає чувак в костюмі і ділиться сендвічем і говорять за життя)
-
Ну таке… ціни там не малі , тому гроші таки треба, але так, все ж своє оточення склалося
-
Я жив на петропавльвській борщагі - то там майже ніякої бідноти не було, нові багатоповерхівки, дорогі приватні будинки, нові дороги, велодоріжки
-
Угу, в київі за досить малі гроші можна було потрапити в гарну бульбашку
-
Я сам маю VFV і в TFSA і в RRSP, думав що вони поводяться однаково і там і там. Але може щось пропустив 😊
-
Власне, о правда. Вдома я не ходила по базарам, не іздила в маршрутках/електричках і мала свою бульбашку. Тут з цим не так. Теж ок робота, бульбашки нема ніякоі))) все терпимо на даний час, але бажання освсти( от це моє місто/країна) не виникає
-
Що до курсу CAD, VFV not hedged, тобто не страхує від коливання курсу, якщо CAD вниз то ціна VFV вверх