(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Дякую
-
так, прийде картка і пін для першої заміни піну в банкоматі, але в мене не спрацювало і дзвонив в саппорт щоб вони ще раз ресетнули пін, далі ще була якась дивина з доступом до додатку (він не працював і сапорт не зміг допомогти) але через пару днів все саме запрацювало, далі політ нормальний
-
Маю запитання. Ми подаєм податковий звіт через бухгалтера. Я в минулому році відкрив на Wealthsimple TFSA, RRSP, FHSA, і трохи там погрався з стоками/ETF. Тепер питання, яку інформацію про це все треба буде подати бухгалтеру? Просто скільки поклав на RRSP, FHSA, чи ще щось?
-
А уже потом договорняк
-
Конечно. А потом женщины
-
Привіт всім. Яка зараз вилка на iOS Tech lead, Architect, Senior у Канаді ніхто не цікавивсь?
-
Привіт Хто має досвід/знає які(приблизна сума або як рахувати) податки треба платити за нерухомість у Європі? Цікавить більше центральна, східна Європа, але цікаво взагалі як там це все відбувається у загальних рисах. Я поки дивлюся як тут у Канаді то все із тима податками і що то дофіга грошей у результаті вийде і стає шось сумна перспектива від купівлі нерухомості