(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не так уж и плохо
-
Доброго дня! А підкажіть будь ласка гарні ресторани в Калгарі не за всі гроші світу?
-
Містобудівні або стратегії
-
Тепер в steam я готовий купувати тільки те що зручніше грати на PC наприклад оці planet coaster, planet zoo, city skyline, anno, civilisation
-
#продам 🛒ASUS ROG ZEPHYRUS G14 (GA401QM) 💵 1200 CAD (можливий торг, без обміну) 💠Продам ігровий ноутбук в ідеальному стані. Screen: IPS, 120 Hz, WQHD CPU: Ryzen 7 5800H, 8c/16t GPU: RTX 3060, 6GB VRAM, 80W RAM: 32 Gb, DDR4-3200, Dual channel SSD: 512 GB NVMe Рідкий метал і термопасту змінено на PTM7950. Змінена мережева карта (Mediatek -> Intel) 📍Calgary 📤 в комплекті БЖ, фірмовий чохол
-
Дякую але з тих пір як взяли річну підписку на PS5 преміум супер дупер американці експрес даімоунд. То оце все що на геймпаді граємо на ps5 не купляючи ігри а берем в каталозі тому і граєм
-
не треба вже його робити в QT
-
тільки-но говорили про Норберт Гамбіт, і ось щойно прийшло на пошту: www.questrade.com/learning/investment-concepts/dual-listed-securities/journaling-shares
-
Не грали в A way out. Наступне що граємо в двох це overcooked. Але я рак а дружина працює на кухні в МакДональдс тож вона керує процесами а я тільки подай/ принеси виконую як асістант