(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Він народив ethereum ETH
-
Ну давай до Маска не будемо на наступні Х часу рівнятись?)))
-
Оце я на дуже шарю але маск приходе ж
-
Можна не все, відсоток
-
Що значить не повірять?)))) покажи як працює
-
Я хотів приклад навести що є щось і воно робе вигляд що працює і там команда 3 людини
-
Якщо це якась аплікація ну наприклад якийсь софт для фітнес трекера і ним користуються 100к юзерів але воно не супер відоме
-
Коротше, сенс в чому
-
Та купа таких вже давно
-
Якщо воно ще не вийшло на ринок то не рахується
-
Я туплю, сонний, щось не памʼятаю назву, але там півтори людини, 3 наче, всі з Індії
-
Cuaed2u4u?)
-
Інакше все важче і треба приходить на єтапі прототипу а його за щось треба зробить і є ризик що сам продукт нікому не треба тоді все зроблене пусте
-
Сто відсотків може так бути і так і буває але якщо команди немає, або саме цей склад ще не робив нічого разом?
-
Ну типу можуть інвестувати в команду на єтапі ідеї якщо команда вже робила щось і це не перший її проект на який вона шукає фінансування
-
це добре) моя думка була в тому, що якщо люди навіть не сильно розуміють, як працюють тарифи, і те, що вони ляжуть на споживача, а потім голосують за персонажа із сюрреалістичного романа Стівена Кінга кінця 70х, то це погано, і це нічого хорошого не говорить про їх інтелект. Те ж саме із нерозумінням того, що нелегальні мігранти, яких вони винять у всіх своїх проблемах, приносять (чи вже приносили) США мільярди доларів в рік у вигляді податків і Medicare. Чи те, що зігувати направо та наліво це абсолютний прояв неадекватності, незнання історії і неповаги до сімей тих, хто пережив другу світову. Я вважаю, що люди з навіть середнім інтелектом могли б це усвідомити, але може це дуже оптимістично.
-
Є ж складнощі реалізації, а не лише брак дизайну
-
Все вірно, але ти гіршим інженером будеш чи ні, якщо спробуєш мати працююче саме щось?