(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Пессимистичный это Украина теряет государственность и там уже пофиг чьи ресурсы? А реалистичный это просто заморозка и никто ничего не разрабатывает?
-
Я теж не бачу приводів для радощів тут
-
We’re on the same page, Миколу, думаю, це і засмутило
-
а что США попросят за это - ну придется соглашаться или договариваться с рашкой получается
-
Я считаю что без поддержки штатов само существование Украины находится под большим вопросом
-
Я лише мав на увазі що треба трохи контекст памʼятати. Саме пропозиція щодо підтримки штатами за ресурси виникла як результат того що без цієї підтримки ті речі про які ви пишете не є можливими.
-
Швидше за все і те і інше
-
Але і не бачу причин на нього за це нападати. Нападають люди або не врівноважені психічно, або які як я написав порахували на меншу кількість кроків в голові.
-
До чого угода? Йдеться поки що про пропозиції України щоб отримувати допомогу далі. Все. Ще раз - можна зникнути як держава і українці взагалі нічого не отримають (якщо виживуть). Тут мова йде про спільну розробку (на яку в Україні ніколи не було і не буде власних коштів) потім, в обмін на допомогу зараз. Чи як ти собі уявляєш наукову розробку, пошуки, проектування і видобування під іскандерами?
-
Це він у вас в голові змінюється, контекст. Він для тих хто це все почав - таким і був, розумієте?
-
Best decision I have made today though
-
Вирішив з жінками текстом не комунікувати, лише сердечками.