(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Якщо вам це подобається то це ваше право так вважати 🤣
-
Якщо б все було так просто то він би давно лежав у труні
-
Я якось за замовчуванням прохолодно відношусь до російськомовних ресурсів
-
Або які на таких таргетуються
-
Ні, ті які мислять категоріями ZOG
-
У мене немає теорій
-
Ну, тобто я зрозуміло вам описав потенційно можливу ситуацію?
-
По цьому питання є?
-
Я не маю інсайдів щодо того що відбувається всередині рашки.
-
Далі ви, мабуть, історію знаєте.
-
А, зрозумів. Ну, в такому випадку виглядає так що був совок, були протоколи і органи, різні, якщо вдаватися поняття функціональне призначення, знати як викладали совкові викладачі, якій рівень структурованості був і системності то можна припустити що була певна структура, функціональним призначенням якої була безпека і існування совка. Ця структура швидше за все не проста і ретельно продумана, ось вони поставили свою людину на посаду президента, згідно з протоколами які вони мали і рішеннями які приймали.
-
Це стосується наступним чином: вважаю не доцільним і не ефективним управління державою зверху вниз. А от якщо це інша топологія, яка, як ви також зазначили має розподілену розгалужену структуру де задіяно багато державних і не державних департаментів, відомств, штатних і не штатних консультантів - саме їх колегіальне рішення агрегується і оголошується фасадною посадою керівника держави як таке яке ніби прийняв він. Наголошую що мати bottle neck у вигляді одного діда це і тупо і не ефективно і не надійно. Так ок?