#FAANG_LEARNING_GROUPS [Feb 2025 – June 2025]
Шановне панство,
Час вчитись настав, ми офіційно стартуємо набір у групи по навчанню Feb 2025 – June 2025.
Мета: об'єднати групи людей для спільного навчання на тривалий період (3-5 місяців). Це має допомогти як з мотивацією, так і з технічними аспектами (допомагати тим хто застряг, разом шукати матеріали для підготовки, ділитись досвідом, готуватись в парах). Це проект тільки для українців, основна мова спілкування українська або англійська (на розсуд групи).
Дуже уважно прочитайте цей документ з усіма деталями docs.google.com/document/d/1o2Tp6qwYqyRfwseVQhZxtwe5Qx_eF7zs67MIPah2EPY/edit?usp=sharing
Процес коротко:
1. Як стартувати нову групу? Учасники чату котрі мають бажання вести групи (тобто бути Primary), заповнюють цю форму (forms.gle/gvtStgs3M39KN34h8). Primary групи - це староста групи (як староста з журналом в університеті), він/вона не викладач і не коуч.
2. Як стати учасником групи? Люди які хочуть долучитися до групи, заповнюють іншу форму (буде опублікована 20го лютого __ ), де можна обрати максимум 2 групи, приєднатись в кінці можна лише до однієї. Після заповнення форми я раджу написати праймері групи, щоб домовитись про короткий дзвінок.
Щодня ввечері ми будемо переносити в ось цю таблицю нові групи і потенційних учасників (docs.google.com/spreadsheets/d/1O3xDFyl95wlOQU3gOazOrFXbtJRuDjNrClu8-AdcuAA/edit?usp=sharing). Це наша головна таблиця для цього набору.
Дедлайни:
17 лютого - 27 лютого: Primaries подають заявки на реєстрацію нових груп (форма для Primaries буде тут)
20 лютого - 27 лютого: Учасники реєструються в існуючі групи чи створюють нові (форма для студентів буде тут). Рекомендовано починати проведення дзвінків з Primary.
27 лютого - 6 березня: проведення остаточних дзвінків з Primary, фіналізація учасників груп.
7 березня - групи повністю укомплектовані, рекомендований старт навчання. (soft deadline).
14 березня - обовʼязковий старт навчання. (hard deadline).
Якщо ви маєте питання, задавайте їх тут відмічаючи мене чи @morfalcio. Або ж звертайтесь напряму до @morfalcio.
Раджу для прочитання ще оці два документи які я писав для груп по навчанню:
Док 1:
docs.google.com/document/d/1y96J_wXUobrsgpSJHfZyrljvoRXJSi5gHRffdgAPvTw/edit?usp=drivesdk
Док 2:
docs.google.com/document/d/1W0e2ds4TQI4bG963NDxUbt1ubALHGdDGMfUZd8Giy_0/edit?usp=drivesdk