(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
У мене було таке, що коли утилізація виростала навіть у рамках 30% (насправді менше) то скор падав. А коли я почав утилізацію кожен місяць зменшувати буквально на 1%, то скор почав рости. Але як тобі вже порадили - якщо не плануєш брати найближчим часом серйозні кредити і платиш усе вчасно - можеш забути про скор. Перевіряй раз на місяць звіт, щоб не було зайвих речей, та й усе
-
якщо так - відпишіть в приват пліз
-
а чи є тут ті, хто з Канади переїжджав в США?
-
Та сделают чет и поставят перед фактом
-
Трамп назвал итоги переговоров в Эр-Рияде «хорошими» и заявил, что в Украине надо провести выборы ▪️Российско-американские переговоры в Саудовской Аравии прошли «очень хорошо», и теперь он намного более уверен в перспективах завершения войны в Украине, заявил Трамп, разговаривая с журналистами. ▪️Трамп сказал, что разочарован позицией Украины. «Сегодня я услышал: ой, нас не пригласили. Вы там были три года, вы не должны были начинать этого, должны были договориться», — сказал он. ▪️В ответ на вопрос, что он думает о требовании России провести в Украине новые выборы, Трамп сказал, что украинские города разрушены в результате войны, а рейтинг Зеленского — 4% (откуда Трамп взял эту цифру, непонятно). «Люди в Украине должны были бы сказать: у нас давно не было выборов. Это не вопрос России, это я говорю», — сказал Трамп. ▪️Зеленский не знает, куда делась половина $320 млрд, которые США передали Украине, заявил Трамп. The Bell
-
Borrowell purchases credit scores from Equifax, while Credit Karma obtains them from TransUnion Можна у цих двох дивитись безкоштовно скільки завгодно разів. Спробуйте не гасити щотижня в 0, а зробіть відсотків 15-20 утилізації, а потім зменшуйте на 1% наприклад. Я саме так робив. Одразу після дати стейтменту залишав рівно стільки % кредиту, скільки потрібно і дивився результат. Але я це для експерименту робив, зі звичайною кредиткою буде мабуть не дуже зручно. Ну і все це при умові, що нічого більше не змінювалось