(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Любить Україну = любить корисні копалини України, а не українців, правильно я зрозумів?😁
-
Це якесь еатягування сови на глобус - як з цієї фрази можна витягнути так багато. Чувак з посадою просто порівняв uk i isis. Він же ж не вчаті срачу це ляпнув. And I was talking about what is the first truly Islamist country that will get a nuclear weapon, and we were like, maybe it’s Iran, maybe Pakistan already kind of counts, and then we sort of finally decided maybe it’s actually the UK, since Labour just took over,” Vance added
-
А можно Трамп тоже не будет badmouthing
-
Привіт усім! Шукаємо PHP Software Engineer Торонто, hybrid (3 дні в офісі, 2 вдома) www.linkedin.com/jobs/view/4153084845
-
Це десь така статистика є?
-
Антифриз стоїть в сорочці охолодження циліндра. Коли просто знімають нижній шланг то вся рідина не стікає а там залишається. на LS V8 є зливні пробки на кожній стороні які дозволяють злити повністю. Іще на деяких бмвшних моторах я знаю можна зняти теплообмінник і там буде найнижча точка і тоді він стіче, іще помпа може бути нижньою точкою. Можна звісно підклчитися в розріз системи охолодження і почати її ганяти постійно підливаючи дистильовану воду і так поки повністю не вимиється старий антифриз а потім розрахувати скільки води лишилося в системі і додати концентрат. Але це така дрочня якою, я впевнений, ніхто ніколи не буде займатися і тим більше за 200 дол
-
Що як пилосмоком дмухнути?