(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Теж стикався тут з стоматологією, дуже багато клінік, а результат поганий. Живу в Міссіссазі поручь Торонто. Про airflow тут взагалі не чули. В одній клініці мені індуска сказала що вони регулярно провітрюють кабінети. Знайшов в Оквілі одне місце де є((( Здається що вони не хочуть витрачатись взагалі. Сервіс початку 2000х
-
Друзі як ви знаєте я роблю duolingo на штучному інтелекті. В березні запускатиму кікстартер. Будь ласка допоможіть глянути одним оком на чернетку. Переживаю що текст може виглядати як "робимо транспортний засіб в якого п'ять коліс" що є незрозумілим чи мова про велосипед чи про автобус чи може просто паличка з п'ятьма колесами Напишіть будь ласка в особисті я дам посилання
-
зламав зуб щіткою , багато хто порекомендував цю клініку littlegreenbuilding.com/contact-us/ , зробили все добре тьху тьху, приємний лікар, розмовляє англійською та російською, один з небагатьох хто покликав на консультацію, щоб подивитися та був зацікавлений допомогти та розібратися, як так сталося, та що взагалі можна зробити. Після того, як поставив пломбу оглянув зуб, що турбував дружину, не знайшов проблем про які нам розповідав інший лікар. Не знаю як вони роблять чистку але думаю будемо звертатися до них і надалі. 📍Торонто
-
ніхто в будинку не відчув нічого, всі вдома були, ніхто не спав
-
А я не можу усвідомити США ж не є членом верховного суду. І не виконує його постанов. Саме тому нікого не судили за злочини у В'єтнамі. А вони там творили повну діч яка навіть гірше ніж те що робила русня.
-
В нього рейтинг по країні впав найшвидше за всіх попередніх президентів
-
Так от сша главная польза это старлинки и разведка спутником. И все это понимали. В 23 году маск крутил старлинки, чтобы не атаковали Крым
-
Якщо говорити про валюти, всі великі транзакції репортяться в CRA. Нехай ви продали на мільйон $, а в декларації не вказано нічого, ні Capital Gain, ні Loss. Малоймовірно що все так прямо, математика не сходиться Якщо говорити про крипту, всі біржі репортять всі тразакції в податкову.
-
Чесно кажучи я трохи скептично ставився до того що ти тут писав. Ну тобто я здогадувався що щось є але не вірив що прям так. Але сьогодні я дізнався чому у нас з роботи звільнилася одна жінка і переїхала в Північну Кароліну. Я то думав що через роботу а насправді через те що її дочці хотіли зробити операцію по зміні статі без згоди матері. З 14 р у нашому штаті таке можна робити без згоди батьків і вони навіть можуть не знати.
-
«Історія Челсі» – вперше з українським перекладом! 📅 Дата: 20-22 лютого ⏰ Час: 13:00 – 15:00 (EST) 📍 Онлайн Реєстрація Безкоштовно - Всі покази - www.eventbrite.com/cc/chelseas-story-4017053 З українським перекладом - www.eventbrite.com/e/chelseas-story-virtual-play-talkback-optional-ukrainian-translation-tickets-1228384955469?aff=odcleoeventsincollection&keep_tld=1 Цього року вперше віртуальний показ «Історії Челсі» буде доступний з українським перекладом (22-го лютого)! Ми вдячні MT Space за підтримку та можливість зробити цю важливу виставу доступною для української спільноти. Про виставу «Історія Челсі» – це потужна театральна вистава, заснована на реальних подіях, яка висвітлює проблему сексуальної торгівлі людьми та онлайн експлуатацію. П’єса розповідає про Челсі, звичайну школярку, яка потрапляє в пастку маніпуляцій, експлуатації та контролю. Через історію Челсі глядачі бачать, як працюють механізми вербування, як злочинці маніпулюють жертвами та які серйозні наслідки має торгівля людьми. Ця вистава була представлена в сотнях шкіл та громад по всьому світу, допомагаючи підвищити обізнаність серед молоді та дорослих. Після показу відбудеться сесія обговорення, яку проведуть Центр підтримки жертв сексуального насильства регіону Ватерлоо (SASCWR) та CMW разом із творчою командою вистави. Чому це важливо? Діти віком від 12 років у регіоні Ватерлоо стають жертвами сексуальної торгівлі, часто через маніпуляції та експлуатацію онлайн. У 2023 році Програма боротьби з торгівлею людьми SASCWR надала допомогу 135 особам, з яких 83% – молодь до 24 років, а 36% – діти до 18 років. Приєднуйтеся до перегляду та обговорення, щоб підвищити обізнаність та підтримати важливу справу! 📞 Потрібна допомога? Канадська гаряча лінія з боротьби з торгівлею людьми: 1-833-900-1010 Цілодобова лінія підтримки SASC: 1-800-565-3750 Служби підтримки жертв у Ватерлоо: 1-888-579-2888 Цього року – вперше українською мовою! Долучайтеся!