(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Обговорили вже інфу що поляки вкрали 90 мілліонів євро допомоги для України виділеної від EU?
-
У Німеччині проходять вибори, що ведуть до зміни влади Перемогу на виборах прогнозують консервативному союзу ХДС/ХСС, а відтак його лідер Мерц, відомий рішучою проукраїнською позицією, має найкращі шанси стати наступним канцлером Німеччини. Вибори 23 лютого були оголошені після розвалу коаліції Шольца, яка складалася з його соціал-демократів, "Зелених" і ліберальних вільних демократів. Партія Шольца СДПН очікує на цих виборах найгіршого результату з часів Другої світової війни 📰 підписатися
-
в напівбейсменті та над ним )
-
в першу чергу це з Fallout - як ігри, так і серіал
-
Доброго дня, маю кілька питань стосовно податків й декларації, буду вдячний якщо хтось допоможе с ними В Канаду вперше потрапив по CUAET в останніх числах березня 2024-го року. Встиг отримати Work Permit, SIN. Також відкрив рахунок в TD Bank, закинув кілька тисяч на нього, але жодного разу карткою не користувався: ото як отримав в банку, закинув грошей в офісі, так вона я валяється в гаманці. Поки був в Канаді, жив в готелі, котрий зняв через Booking. Не працював ніде (взагалі ніде в світі). Пробув в Канаді десь 10 днів і повернувся закінчувати справи, але якось затягнулось все. Сподіваюсь ближче до літа цього року вже буду остаточно перебиратись до Канади. 1. Чи маю я в моїй ситуації сплачувати якісь податки за 2024 рік? Читав про те, кого саме Канада ідентифікує як резидента - я окрім рахунку в банку, SIN та Work Permit наче нічого не маю, плюс більшу частину року провів за межами Канади. 2. Чи прям сплачувати не треба, але декларацію, наприклад нульову, подати зобов'язаний? 3. Якщо декларацію зобов'язаний подати - порадьте, будь-ласка, де і як це робити, як після подання зрозуміти що все готово, я нічому нічого не винен? 4. Спробував заповнити в simpletax, але там треба вказувати і в якій провінції жив 31.12.2024, поштову й фактичну адресу, був резидентом весь рік чи мігрував і став резидентом (але як розумію, я не є резидентом зараз..) p.s. Рефунди чи якісь інші плюшки від Канади не хочу (принаймі зараз), хочу лише не бути комусь шось винним і щоб в майбутньому не виникло проблем
-
Ні, це просто перекличка ідіотів. Рашка всіх їх триматиме на олівці і потім у всіх за ці жести «запитає» в контексті «діди ваєвалі, денацифікація і т.і.»
-
ЗБІР НА ТИТАНОВИЙ ІМПЛАНТ!!! Вітаю шановні українці.У нас в родині сталася біда.Мій чоловік,захищаючи Батьківщину в 255 батальйоні,123 бригади ТРО ,04.10.2024 отримав тяжкі поранення,на Донецькому напрямку.Слава Господу він живий🙏🙏🙏Зараз нам потрібна допомога не байдужих ,щоб чоловік став більш мобільнішим,так як залишився без лівої руки.Дуже складне поранення і потрібна операція.Остеоінтеграційне протезування ,яке передбачає вживлення внутрішньокісткового імплантату.Протезування будемо робити в @tytanovi_rehab,@bionicsgroup,вартість 25 тисяч євро,нажаль таких коштів у нас немає.Держава на разі не фінансує такі операції.Зараз Україна – “столиця” ампутацій, на жаль. І випадків втрати кінцівок ставатиме лише більше. Остеоінтеграція спрямована на те, щоб підвищити мобільність кожного ветерана,який цього потребує.Всім мирного неба,міцного здоров'я, та віри в Перемогу.💪🇺🇦🙏 🎯Ціль: 1 091 250.00 ₴ 💳Номер картки 5168240100255487 PayPal adreevanatalya34 Реквізити для поповнення «На титановий імплант»
-
Ну, це і ловлять (с)