(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Має бути тренд бути розумним. В Україні до 22 року був тренд і є, нажаль - бути хапугою і пиздити бабло.
-
А хто сказав що в нас не так? Ну і останні роки в айтішку брали всіх кого більше нікуди не брали. Це я умовно, але багато людей без освіти взагалі
-
Якщо оце є то кул, а якщо нема то що ж ти зробиш
-
Але я більше про інтерес людини до навчання, про здібності потерпіти незручності навчання, про здібності у самодисципліні
-
Домашня самоосвіта це попередні плоди освіти, книжки, інші матеріали, час, розуміння необхідності, суспільне засудження - це все туди ж.
-
доведи що я помиляюсь або я пас
-
ну якщо ні то ні
-
Та ні, ти просто написав що очевидна відповідь навіщо я пишу те, що тобі не подобається. На питання що саме ти маєш на увазі - ти кажеш я далі не хочу. Якась колізія логіки.
-
бінарна ситуація
-
ти можеш відповісти шоб шо це все, або я втрачаю інтерес до розмови
-
Клас
-
я не буду за тебе відповідати, вибачай
-
Ні в якому разі. Так навіщо я це пишу?
-
я говорю про загальні філософські так би мовити речі, не відводь тему в бік
-
Java або смерть (с)
-
Мені цікаво, яка ж це відповідь?
-
Партія сказала треба, робітник відповів «так точно» - це тренди того куди все йде. Все що не подобається - зараз вам вікіпедію принесу.
-
вибачай, але якщо я запитаю шоб шо ти це все пишеш то очевидна відповідь, а тому це, ну, не варто уваги
-
www.bloomberg.com/news/articles/2025-03-19/paragon-spyware-tool-linked-to-canadian-police-watchdog-says?srnd=homepage-americas
-
Не розумію що ти маєш на увазі.
23 Jan 2023, 01:02
645141/646044
about 3 hours ago