(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я от не згоден що не порядно. Ви в те місто приїдете коли дадуть контракт. Опен ворк перміт є, ніякої підтримки від роботодавця непотрібно. Бонус на переїзд я би сильно не просив з порогу - дадуть якщо дадуть. Єдине що треба уточнити це підтримку при подачі на PR. Але ви б це робили навіть якщо вже були в Канаді. І якщо ви будете жити в місті де знаходиться HQ компанії, то про це можна не згадувати аж поки вам не пришлють офер. Бо ця процедура дуже проста для них.
-
Я брав адресу Holiday Inn в місті головного офісу компанії.
-
Реально. Але треба всюди вказувати місто і адресу в Канаді. В резюме, в анкеті. А потом вже на звінку з HR розказати що маєш опен ворк перміт, але в Канаду ще не приїхав - і тому можеш жити поруч з офісом. Не всі цьому будуть раді, але я так знайшов без проблем.
-
Так, реально.
-
Мне дали в Fido за $35 в месяц 20 ГБ
-
розумію. Я ще просто думаю, що якщо я піду до юриста тут, то може просто ще зроблю апостиль, тоді можна не їхати в посольство (юрист в Україні казав що для валідної довіреності це або підпис консула, або апостиль)
-
Будь ласка. Я писала сама по прикладу з інтернету, але знайомий адвокат в Україні сказав,що вона не "професійна". Тому і рекомендую до адвоката звернутись , якщо немає знайомих, які б закрили на це очі
-
Супер, дякую вам
-
Хм, о втором варике не знал, спасибо
-
Так, телефонуєте і робите запис, можна і онлайн. Я принесла довіреність, її мали перечитати і зробили мені нову точку запису, десь на тому ж тижні(але я просила щоб якнайшвидше ,бо було терміново і вони пішли на зустріч) . Прийшла, перечитала, ми підписали і все.
-
окей, дякую, а в посольстві це потрібно просто зателефонувати і букнути один апоінтмент? це ж не має там зайняти багато часу, вірно?
-
Привіт Так, маєш сам зробити довіреність/ або звернутись до адвоката. Приносиш її в посольство ( попередньо зробивши точку запису), де їх підпише консул. Я би рекомендувала все ж до адвоката піти
-
Привіт а в когось був досвід зі зверненням в посольство України щоб зробити довіреність на майно (в Україні)? можете поділитись інфою про процесс
-
Мій номер прив'язаний до мене, плачу раз в місяць наперед