(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Багато хто без мови приїхав , дипломів і якогось досвіду. Через це більше ними займаються ...це моє припущення
-
Ну а як вони вам в айті допоможуть? Хіба якщо хтось працює в компанії - то може надіслати резюме. А так не будуть замість вас розсилати 🤷🏻♀️
-
Ліпше б і я не чула… дуже охоче пропонують чорну роботу, яку і без них легко знайти, і дууже ображаються коли відповім: Дякую, не можу по стану здоров‘я пакунки 20 кг вигружати з траку/ в холодному цеху працювати… про дипломи краще не згадувати взагалі, бо то образа неймовірна
-
Просто на різних мовах було написано, в мене не вийшло зрозуміти відразу питання
-
Мова була про те, що укр спільнота добилась для нас cuaet, безкоштовний мед екзамен в деяких провінціях Думаю допомогою з пошуком роботи займаються спеціальні організації, про українські такі я не чула ..
-
Що?
-
Як де. Зазвичай червень
-
Та ні, тоді та страхова платить
-
Чому?
-
Достаточно известная контора. Я с её программным обеспечением дважды сталкивался. Один раз, в банке, когда устанавливал их приложение. А второй раз уже пришлось интегрировать свой торговый терминал с их по. Жаль что они c# dev не ищут. Я бы к ним пошёл)