(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Если принципиально не хочу им пользоваться 🙊
-
А без мобильного телефона можно выжить?
-
От мені цікаво. Що буде якщо нема кредитної карти взагалі. Тільки дебет.
-
Тобі нарахують 35 балів за рік канадського досвіду та стане можливо пройти по СЕС, але не дадуть 50 балів за LMIA
-
Хотів спитати, можливо хто був у такій самій ситуації Я трохи більше року живу у Канаді, приїхав спочатку по закритому перміту, без LMIA, як внутрішній трансфер Потім запитав та отримав відкритий перміт CUAET Хочу подаватись на PR, вже більше року місцевого досвіду, маю офер який я тільки прийняв від іншої компанії, ось думаю цей офер врахується на PR як valid чи ні. Бо якщо в мене відкритий перміт, то роботодавцю не потрібно LMIA щоб мене найняти, але при тому такого виключення в express entry я не знайшов. Питання При подачі на PR - чи подавав хто джоб офер без LMIA? Прийняли чи ні? Я читав офіційні доки, але свій кейс не зміг вивести там повністю. Дякую
-
Да он там начал про юнионы рассказывать, говорит вот, год поработаешь - будешь как человек
-
Меньше 150 не проси
-
За 60к?)
-
Мой сосед канадос сказал что это ваше ИТ ерунда и в понедельник он меня ждёт утром, ехать к его начальнику на собеседование, электриком устраиваться 🤷♂️
-
Ну так ты вроде давно получал, мб правила поменялись.
-
Она сказала что "такой молодой и такая зп большая" Она просто в ит чатике не видела зп :(
-
мне не секуред дали
-
Или просто лицом вышел, и понравился кредитному консультанту 🫡
-
Ну я в конце апреля вроде получал или в начале мая
-
Какой-то рандом. Просто ты единственный у кого в ТД не секуред чек лимит)
-
Без понятия Черепах давно ж приехал, ему вроде секьюред дали
-
просто с мая тд ниразу не выдавал (вроде) несесуред..