(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Кстати, если будут приходить смски по типу "hello Ben, when are you coming"? Это тоже скам на пробив активных номеров. Лучше не отвечать
-
Я тоже ни в одном из этих магазинов хлеб не брал
-
Угу. Багет за 88 центов в nofrills и за 4 бакса в save-on-foods по вкусу одинаковые если честно.
-
супер! як 8 лет, то конешно. Про досягнення в бухобліку я бтеж багато чого написала :-) А як там в програмуванні тіко 1 годик ;-( і половину часу з того я бухгалтерськи проводки на фінтех стартапі розписувала та гралася з вьюшками/ тестами))) про то в чатах пишуть: Нафиг надо тих всіх джунов, бо на нього нерви\час витрачаешь, а воно скотиняка неблагодарна натаскалося трошки і через год\два свалить на большу зарплату. Якшо і Беруть, то здебільшого тока местних, за их интерншип хч колледж омпаніям доплачує. И то им з мєстним діпломом сложно найти той интерншип... За мене, правда, YMCI центр теж готовий доплачувати 6 мес, аби тока пристроить, но шото пока нема охочих 😞 З иншого боку пишуть: Найти толкового\надьожного джуна, та ще й в Руби, шоб навчився та отработав на рутине все шо в нього вкладено, то на вес золота... ну, от я и... написала чисту правду, бо йти мене правда нема куди и через год\два и потом теж
-
Лучше написать что типа вы замотивированный развиваться джун разраб, который достиг такого-то, и что принес в предыдущую компанию например. Я писал для себя так. —- Experienced professional with a 8+ years in IT services industry. Skilled in DevOps, Cloud Platforms, Kubernetes, CI/CD, Virtualization, System Administration and Security. Working as a DevOps, optimized and created full devops cycles and reduced deployment/downtime of servers and services by 99,9%. П.с оно тоже не идеальное, но лучше так)