(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так ти ж тільки цього року приїхав 😅 може через цей "досвід" кредит скор впав так сильно😅
-
Да, конечно. Прожил два года с ним. Не принимали в считанных местах.
-
в европе ваще блюют желчем при слове амекс
-
даже в канаде и америке встречаются вывески "все кроме амекса"
-
вы пробовали жить с амексом?
-
А варто еплаїтись, якщо мені бороввел пише approval chance - low? Чи це рандомна фігня? А то не хочеться робити хард кредит чек впусту😅
-
Може auto renewal включено? Тоді фі спишеться при першій покупці в місяці коли membership renewal
-
Amex aeroplan
-
А що за кредитка? Td aeroplan?
-
Типу того Зручно що не треба 153 картки носити з собою
-
Эдакая смесь карты Мэтро и Кредитки, понял примерно
-
Костко колись мав Capital One Costco Mastercard яка в цьому році стала CIBC Costco Mastercard. Стандартна кредитка яку можна будь-де юзати, бенефіти будуть різні якшо купуєш в Костко і в нон-Костко. Немає вроді рплати за обслуговування Слугує як костко мембершіп
-
Та вроде реальные, просто при покупке в костко свои плюшки, как я понял. Тоже что и pc financial. Но это как я понял, лучше узнать у владельцев)
-
я правильно понимаю что у Костко-магазина есть свои кредитки на которых деньги? Аля как клубнички привата только реальные деньги?
-
Ну Костко кредитка від СIBC, тут може бути нюанс якщо відкривати її коли вже є кредитка від сібс. Теоретично це дві різні інституції, практично банк то під цим один і той самий