(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Підкажіть, чи є якийся список канадських компаній які швидко наймають? Чекаю куает і поки не хочу починати шукати роботу бо є люди які з квітня до сих пір чекають і ніяких гарантій коли і чи взагалі дадуть. Якщо дадуть, то хотілося б переїхати пошвидше. Тобто ідеально - за місяць що будуть вклеювати візу отримати офер. п.с. в фаанги не збираюсь, там і так зрозуміло що якщо хочется приїхати зразу до них, то треба було процес ще минулого року запускати.
-
“женьі и любовницьі стареют, а второкурсницьі никогда!”)) відправити того хто молодше це здрава ідея, особливо якщо освіта є у нас та сама ситуація, чоловік молодше на 6 років та з магістратурою, якби через ЕЕ йшли то подавали б його основним
-
На самом деле у нас похожая ситуация: муж девопс, 35 годиков, а мне 24, но я без опыта в профессии по ноку А/В. По ЕЕ баллы с учетом текущх выборок по 500+ - не дотягивают. В Виннипег не хочу. Будем страдать. В крайнем случае отправим меня в колледж, а там можно будет пгвп получить и добавить балов к ЕЕ.
-
Я не встигаю відписувати
-
Ууууу солюшн инженер это прям топчик. А он наш? или тамошний, home-made?
-
парковочні талони теж часто передають, я і сама так роблю
-
Найти молодую жену до 30 лет с образованием и знанием английского)
-
Так, спокійно))))
-
Ти не уявляєш як я кусала лікті бо ми тоді тільки приїхали. Я дуже сподівалась що вони ще раз таке влаштують