(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
там можна подивитись за назвою компаніі, чи були у них масштабні звільнення останнім часом, можна подивитись графіки що показують загальну картину тощо Залежиіть від того що ви бажаєте дізнатися
-
pinacanada.ru
-
А є хто на Re:Invent хоче злітати?
-
А як їм користуватися?
-
Lev Abramovich [email protected]
-
Так Альберта ж. То як місцевий Техас. Там консерватори. Ви не бачили виступи Pierre Poilievre? :) П. С. В Ванкувері та проблема дійсно дуже виражена. В інших місцях з тим покраще. П. П. С. А ше Сіетл в Штатах вважають фіговим місцем із-за великої кількості дощів, а тут Ванкувер тут в топі кращих :)
-
А есть кто из Оттавы, кто хочет на AWS summit пойти?)
-
в фаангочаті скинули цікавий сайт про звільнення. Я так розумію це worldwide але про канаду там теж є layoffs.fyi/
-
привет, кто-то знает, сколько примерно сейчас обрабатывают заявку после биометрии в Вене?
-
а я там скинула, проскроль трохи по тому посиланню
-
О, а можна лінк де пише, що можна особисто прийти?
-
такого щоб все в одному місці - нема зараз бачу там є що можна in person прийти, рік тому тільки телефоном робили
-
А у вас нет такого, что типа в Сервис Квебек приходишь и тебе делают? (Ну как в сервис Онтарио)
-
телефонувати треба, вони прийшлють докі тобі, перевіришь і пошлеш назад, а тоді картки прийдуть www.ramq.gouv.qc.ca/en/contact-us
-
Сорі, відчуваю себе ідіотом, але як на ramq податись? В Монреальському чаті по пошуку не найшов гайд...
-
Да, это так, но они вообще смешные зп предлагали. Типа 70-90к, с подтвержденным опытом в 3-5 лет. Для остальных компаний я всегда добавлял, что типа если что вы можете посмотреть мой профиль на HTB, плюс я участвовал в хакатонах и челенджах и брал первые места, это подкупало эйчаров и разных лидов, с которыми собесился