(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В моём понимании есть сертификаты которые имеют вес, а есть которые не имеют его вообще.
-
сфигали?)
-
Десятки тисяч розробників, які осіли у країнах ЄС і продовжують працювати на російські компанії, будуть змушені шукати собі нових роботодавців.
-
чого не показувати? Вони якісь ущербні?
-
учитывая что многие большие компании имееют владельцев из офшоров (кипр)
-
ну принаймні зменшиться конкуренція на ринку праці для Українців.
-
ну, если к примеру у тебя сертификат mongoDB то почему нет? А если ты прошёл на условной coursera или udemy - то точно лучше их не показывать)
-
Винятком є надання ІТ-послуг російським компаніям, які принаймні частково належать або контролюються компанією (не людиною), зареєстрованою у країнах Європейської економічної зони, Швейцарії, США, Японії, Великої Британії чи Південній Кореї. Тобто європейці захистили свої дочірні російські компанії, які продовжують працювати у росії.
-
санкции, к сожалению, не действуют так как нам хотелось бы
-
взагалі на парі собесів мене питали саме не сертифікати, а чи я займався чимось по мимо роботи, типу роботів будував з контроллерами, чи якісь сайти девелопив, хоча я КуА. Тому навіть якісь додаткові хобі пов'язані з професію, є великим +. Також отримав пораду від навчального центру, що своєю освітою і сертифікатами, не варто дуже щиголяти і в резюме то розмістити десь внизу Бо тут часто, на інтерв'ю в ІТ, може бути людина без вищої освіти і то її може якось чіпляти, що ви кваліфікованіші за нього.