(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
до куаєт всі прибуваючі досить чітко розуміли куди і навіщо їдуть (не в образу нікому, це імхо). Тому всі достатньо відкриті. Я чудово поспілкувалась з жіночкою з Індії, хоча спершу вона дійсно трохи неоднозначно відреагувала що я з України (можливо то все рос пропаганда, а можливо то мені здалось).
-
www.cnn.com/travel/article/economist-world-most-liveable-cities-2022/index.html
-
Ну тут більше не про оренду, а загалом, мені квартиру не проблема знайти майже в будь якому місці. Мається на увазі відношення загалом, звичайно все відносно і люди різні, але цікава загальна картина, просто стикався з такими кейсами шо думав такого мало б не бути в 21 столітті, та і райони є такі що немає жодного магазина з бабаєм ( бо блін я люблю заходити в магазин і відчувати той запах старої потріпаної куртки з шафи, або ковра, який часто однаковий з їхнім ) або робочі які прибирали вулиці чи на складах чи в магазинах всі англіки
-
В Канаде вроде всего 2 касты. Ньюкамеры и нет)))
-
Привіт тут мені знайомий розказав що в Канаді в деяких районах такий самий расизм і зверхність як в Англії до іноземців( в тих районах де живуть тільки англіки). Бо живу в Англії і стикався не раз з таким що орендувати квартиру в районі де живуть англіки неможливо тому що расизм, при акценті питають зверхньо звідки ти і т.д хіба в Канаді таке ж?