(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я з трьома малими дітьми і однією дорослою дружиною вклався десь у 35-40к$ за перші два місяці. 4к - ейрбнб на півтора місяці (може трохи меньше, але точно більше місяця) 5к - оренда машини на перший час (130$/день) 9,5 - перші 2,5 місяці оренди 8к - даунпеймент за машину 2к - ікея 3к - матраси-кроваті у сліп канада 3к - приблизно. Інші речі, меблі, права, тощо 1к - маркетплейс - велосипеди та причіп для дітей, тренажер... 500 - маркетплейс, меблі У той самий час я багато чого дістав безкоштовно: 2 шкіряних дивани 2 тумби під телевізори 2 55" старих 1080р телевізора 1 великий комод Безліч іграшок Тощо
-
Так і тут можна, так само. Я вже 2 раза знаходив. Але референси так само і в Польщі популярні. Ніхто не каже, що без знайомств не можна знайти, просто так легше
-
Представь себе. Приглашали или знакомые которые уже работали в компании, или HRы которых я знаю.
-
Да ладно, я в Польше сам находил и все знакомые тоже
-
Последние 5 работ в Украине находил через "кумовство".
-
Не я же его собеседовал и принимал 🤔🤔
-
Я за рефералы на знакомых говорил
-
Непоти́зм (от лат. nepos, род. п. nepotis «внук; племянник», также кумовство́ (от кум)) — вид фаворитизма, заключающийся в предоставлении привилегий родственникам[1] или друзьям[2][3] независимо от их профессиональных качеств (например, при найме на работу).
-
В переносном смысле