(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В Оттаве
-
Бесит, что пожилые люди везде на своих электрокреслах ездят Нет, что бы нормальный бордюр сделать, что бы они не могли проехать и сидели дома, эх /шутеечка
-
а ты в каком городе?
-
Є одне дуже просте пояснення, в Канаді все налагоджено саме по анлійській системі, а така система працює багато в яких країнах, сама система є системою, але порівнювати завжди треба щоб мати для себе розуміння чого тобі більше хочеться, в любому випадку ж людина вибирає де жити в цьому кейсі.
-
Трохи вже краще. А то тиждень десь тут сижу і починав сумніватись у тому чи варто їхати в Канаду 😄
-
-
Я ехал сюда как в северную страну, а получил Тайланд на максималках, +32 и влажность 96 процентов. Но вообще - тут неплохо)
-
Взагалі я б кожному радив до того як заселятись поїхати у тріп, і подивитись своїми очима так би мовити, щоб потім не розбились рожеві окуляри та фантазії, які можуть бути до релокейту, взагалом завжди входить в топ країн по життю, але й кост оф лівінг дорогий, але це нівелюється непоганими зарплатами, правда не у всіх філдах)
-
Та чому хейт, Канада крута дорогами ( не в плані якості, а в плані інфраструктури), мабуть рай для тачок, купа дикої природи парків, заповідників. Соціальні сервіси непогані, але крім мабуть медицини з тої точки зору що довго чекати на візит до лікаря, але у Європі така ж біда. Все гуд в Канаді, просто є певні моменти які ми рівняємо з Європою і що хотілось би щоб в Канаді також таке було. Але й у Європі є багато моментів таких що нема в Канаді. Тому все ок в двох словах
-
я правильно понимаю, что в ближайшем будущем IRCC перейдет на вот этот свежий классификатор? и старые ноки для программистов 2173, 2174, 2175 уже будут не актуальны?
-
нет
-
1355 людей в чаті, бо все так погано? Цікаво що в інших чатах...
-
Ничего, не стоит туда ехать. Честно