(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ну можно в леса, питаться медведями
-
На одній картоплі довго не протягнеш. Хочеться нормально харчуватися
-
нащо та черешня за такі кошти
-
Для пана, що казав про 100$ на тиждень: Два маленьких пакунки черешні, трохи випічки (три булки), 3 кефіра по акції 3 за 6, трохи вівсяного печива, макарони 1 пачка = 55 з податками. Мені важко зрозуміти як прожити тиждень на 100$ на двох.
-
У мене в офіційних правах зріст в см. І взагалі, імперська система тільки на будівництві і овочах/м'ясі в супермаркеті. Дороги в кілометрах
-
То я чув від пари осіб і читав. Всі говорять в футах, але на правах в см canada-toronto.ca/2018/10/09/metrication-in-canada/
-
В доках деяких метричні виміри, але в щоденному житті практично всі юзають імперіальну системи Це з свого досвіду Якщо сказати в см/м/кг то всі звісно ж зрозуміють теж
-
И фемили тоже в см и кг спрашивал
-
Где это в футах? У меня на Онтарио фото ид - в см
-
З тим взагалі капець. Зріст теж в футах. Навіть не знаю чи звикну до того.
-
Дюйми і паунди майже всюди Цінники пишуть і пер паунд і пер кіло Відстань в км або в часі який треба їхати
-
youtu.be/o-Dxda45D98
-
Мікс
-
це точно. пораду давати собі біду будувати. іноді сам про це забуваю
-
якраз пару годин тому дивився відос на ютубі. Там чувак рік тому, то само радив другу. Друг не послухався і зараз розлучився з дружиною і пішло все дуже погано. Хоча і помагав роботу знайти і все таке. Тут або людина зразу слухає і робить, або тоді краще вже нічого не радити, бо ще й крайній будеш.