(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Всем доброго времени суток, кто может подскажите пожалуйста, насколько важно канадскому работодателю наличия образования в IT, работаю Front-end 5 лет. Опыт разные, как и Senior Dev, так и Team Lead. Да и как в целом подкрепить/доказать свой опыт? Спасибо!
-
Ну поведение властей такое во время войны что даже мысли нет сдесь оставаться
-
У нас частина тімки вже повернулася в Харків, у т.ч. дівчата.
-
погранцю можна ще дописати порушення коституції
-
У меня в Украине осталось два типа людей: - в какую страну валить после открытия границ - скорее бы вернуться жить в Харьков
-
у них то само. Готуємо лист надаємо пограню, просимо зареєструвати і дати номер реєстрації і далі воювати.
-
От я нею і скористався. Головне зробити переклад карти побиту, написати письмову заяву добитися її реєстрації, якщо за визначений термін не зроблять, пишем у військову прокуратуру.
-
Ну там така ситуація що потрібні саме ті краплі, через це дивлюсь на можливість їх купити тут(ну офк дорожче, але не в ціні питання)
-
А знайти по складу аналог?
-
Стаття 37. Взяття на військовий облік, зняття та виключення з нього 5. Зняттю з військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів у відповідних районних (міських) територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки (військовозобов’язаних та резервістів Служби безпеки України - у Центральному управлінні або регіональних органах Служби безпеки України, військовозобов’язаних та резервістів Служби зовнішньої розвідки України - у відповідному підрозділі Служби зовнішньої розвідки України) підлягають громадяни України: 2) з військового обліку військовозобов’язаних: які вибули на строк більше трьох місяців за межі України;
-
А в мене таке питання, може хтось знає. В Україні і Польші вже немає крапель для очей, тих що моїм батькам треба. Чи є шанс, що мені дадуть рецепт на ці краплі в Канаді з аргументацією - батькам в Україну передати? В Польші так працювало, тут я ще таким не займався
-
Як порадив мені один заслужений прокурор України, а потім ще мій кум Верховний Суддя. Ніколи не пробуй нічого вирішити з бюджениками і комунальниками словами. Все має бути в письмвій формі і проставленим вхідним номером на твоєму екземплярі
-
Якщо в Україні то гемор страшенний, особливо через міграційну службу воно йде 3-4 місяці, а зараз мабуть взагалі нереально, але було оголошено що якщо є печатка про взятий на консульський облік або постійний облік, тоді випускають, але фіг його знає як по факту